mirel72tudoran Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 v-am urmarit incercarea de organizare de vineri seara, mi-a placut, hotarati sau nehaotarati pana la urma dar ati facut-o! Nu am putur weekendul asta... desi tot m-am plibat doua ture pana la PLOIESTI, dar pe viitor... vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 te aÂşteptăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 (editat) v-am urmarit incercarea de organizare de vineri seara, mi-a placut, hotarati sau nehaotarati pana la urma dar ati facut-o! Nu am putur weekendul asta... desi tot m-am plibat doua ture pana la PLOIESTI, dar pe viitor... vin! Intalnirile astea sunt cele mai faine, pe bune Iesirea de ieri a dovedit-o inca o data. Pacat ca Filozofull nu s-a trezit la timp Editat Aprilie 3, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate