Cascaval Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Salut, am o problema cu lantul de la motocicleta mea. Totul a inceput cand am simtit o mica bataie in lant cand mergeam cu viteza constanta, mai ales la viteza mica. Am uns lantul mai bine, bataia nu se mai simtea asa tare, am presupus ca e din cauza mizeriei de pe lant nepermitandu-i sa fie flexibil cum ar trebui, pana cand am descoperit ca de fapt, pe zaua unde a fost prins lantul, imi lipseste un O-ring. In conditiile astea nu pot sa merg decat accelerand sau in frana de motor (doar atunci sta intins si nu se simte jocul in lant cauzat de lipsa o-ring-ului), ceea ce nu e prea ...normal. Va rog da-ti-mi un sfat, orice idee e binevenita. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Dacă lanțul e prins cu o za cu siguranță cumperi altă za de îmbinare Âşi ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate