el_nynios Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 sunt dezafectate bineinteles dar cine doreste pt decor sa ma anunte pe pm pret decent/.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Aprilie 7, 2011 Autor Share Postat Aprilie 7, 2011 sunt dezafectate bineinteles dar cine doreste pt decor sa ma anunte pe pm pret decent/.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Aprilie 7, 2011 Autor Share Postat Aprilie 7, 2011 din cele rotunde mai este disponibila 1 singura 20ron cele cilindrice sunt disponibile 5 10 ron (buc) iar cele de exercictiu cu capul rosu am 5 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Hopa ! Un topic care presimpt ca va face senzatie. Da niste poze pe acilea nu-i voie? Sau nu-i legal? Sau nu-i moral? Sau contravine regulilor forumului? Daca te jenezi de subiect in public, ia baga matale niste detalii pt mine pe PM, ca io sunt vizibil excitat de subiect Mai pastreaza cate una pentru un schimb ca mi-am adus aminte ca am si eu neste de astea militaresti...Am impresia ca am dat reply aiurea,scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Dacă sunt dezafectate e simplu fier vechi, poți să-l vinzi ca pe cataramele de la brîu.... mult succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 sunt dezafectate bineinteles dar cine doreste pt decor sa ma anunte pe pm pret decent/.. vandute se poate inchide ..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 sunt dezafectate bineinteles dar cine doreste pt decor sa ma anunte pe pm pret decent/.. pt cine mai vrea mai este un lot .. ma gasiti pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Una din aia rotunda am si eu.M-am indragostit de ea in clasa a 9-a,erea expusa impreuna cu alte chestii militaresti intr-un dulap.Dar nu m-am putut abtine si la sfarsitul anului scolar...am ciordit-o E trofeul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 Una din aia rotunda am si eu.M-am indragostit de ea in clasa a 9-a,erea expusa impreuna cu alte chestii militaresti intr-un dulap.Dar nu m-am putut abtine si la sfarsitul anului scolar...am ciordit-o E trofeul meu misto poveste eu le-am gasit intr-un subsol parasit impreuna cu mai multe accesorii si alte "" phufosenii"" militaresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Baga poze,poate cumpar ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 Baga poze,poate cumpar ceva doar ce se vede in primele poze mai am restul sau dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate