eti_radu Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Am urmatoarele 2 propuneri de plimbarica : -Bucuresti-Brasov-Sibiu-Simeria-Petrosani-Tg. Jiu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti sau (un pic mai off road) -Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Brezoi-Voineasa-Petrosani-Tg.Jiu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti (se merge pe valea Lotrului si se trec muntii din Voineasa catre Petrosani, drum forestier bun din cate stiu eu de anul trecut Astept si alte sugestii ca am liber Joi si Vineri, in uikend sunt la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Eu am Joi un drum pana la Brasov... poate ma lipesc de voi. Depinde de oara insa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 Da' acolo ce-i mai "off road", ca noi am facut traseul ala in toamna asta (chiar si cel de la Voineasa pana sus) in turul Romaniei si am avut cu noi si motoare CB 500 incarcate la refuz, chiar si un "autobus" K100, cu vreo 350 kg pe el, si toate motoarele s-au simtit in largul lor! Poti face off road pe acolo, dar numai daca incerci insistent sa mergi numai si numai prin santul de la marginea drumului Din cate stiam eu era o bucata buna de drum neasfaltat si era destul de rau din Obarsie pana inspre Petrosani. multam de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 vad ca nu prea e lume disponibila pe joi si vineri. eu o tai in jur de 10.30-11 din Bucuresti catre Brasov. De acolo mai vad eu....cine vrea sa vina ma poate gasi la 0745668034 sau 0723588053 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate