Admin ADMIN Postat Aprilie 11, 2011 Admin Share Postat Aprilie 11, 2011 Buna ziua, Dorim a me manifesta satisfactia pentru aparitia RETROMOTOR in cadrul SMAEB 2011. O prezenta pe care ne-o dorim an de an, un plus valoare pentru tot evenimentul. Multumim D-lui Mihai Preda si echipei lui pentru efortul depus (inclusiv financiar) si pentru rezultatul obtinut. Cu stima, Reprezentant SMAEB & MOTOCICLISM.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 (editat) La rându-mi, mulțumesc motociclism.ro, organizatorul SMAEB, pentru inițiativă, disponibilitate Âşi pentrul spațiul pus la dispoziție, în scopul bucurării tuturor iubitorilor de motociclete. Că tot mă simt ca la Oscar, muțumesc participanților Retromotor, pentru achiesare la o idee pe care vreau s-o menținem vie cât mai mult: - dlui Dan Petcu (MZ-uri 250 ES) - Cristi Dumitrescu (MZ 125 conservat) - familiei Ulmeanu (BMW R12 si R60/2, BMW R12 în curs de reconsiționare), împreună cu echipa. - dlui dr. George Danciu (Puch 125 si DKW Nz 350/1), împreună cu echipa. - dlui Marian RoÂşu, reprezentant al Muzeului Militar Național "Regele Ferdinand" (Zundapp KS750--un viitor subiect de discuție pentru o colectă de fonduri în vederea măcar a restaurării vizuale) - Gabi Păunescu (BMW R27), împreună cu echipa, adică eu. De asemenea, vreau să îi mulțumesc f.f. mult lui Cosmin Bizon (userul JCDenton) pentru realizarea într-un timp ultrascurt Âşi în mod profesional al bannerului Retromotor precum Âşi pentru realizarea în viitorul apropiat al siteului retromotor.ro, lui Cristi Ciornei de la Ural Moto pentru prezentarea în stand a unui Ural Retro 2002 destinat iubitorilor de motociclete cu ataÂş ceva mai moderne, prietenilor noÂştri Elvis, Iulian Âş.a pentru ajutorul dat în materie de logistică. O mențiune specială pentru Bogdan Coconoiu "Automobilia", pentru ajutorul dat la organizare, prezentare, idei, sculat dimineața la 6 să printeze, toată aprecierea mea o Âştie deja, etc. Editat Aprilie 11, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate