livdaniord Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Sa fie functionala... cu capacitate intre 500 si 750 cc 0728.199838 Dan Editat Aprilie 11, 2011 de livdaniord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Din '91 e prea noua? Mesaj completat Din '91 e prea noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Ceva din 2000, 2000 Âşi ceva, de genul 2020, nu te interesează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livdaniord Postat Aprilie 17, 2011 Autor Share Postat Aprilie 17, 2011 Ceva din 2000, 2000 Âşi ceva, de genul 2020, nu te interesează? Daca replica ta incerca sa fie o gluma, mai incearca pt ca de data asta nu ti-a reusit! Oricum, anuntul ramane valabil! Asfalt uscat!! Mesaj completat Ceva din 2000, 2000 Âşi ceva, de genul 2020, nu te interesează? Daca replica ta incerca sa fie o gluma, mai incearca pt ca de data asta nu ti-a reusit! Oricum, anuntul ramane valabil! Asfalt uscat!! Mesaj completat Daca replica ta incerca sa fie o gluma, mai incearca pt ca de data asta nu ti-a reusit! Oricum, anuntul ramane valabil! Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Dacă o să persiÂşti în propagarea unei idei greÂşite, mă simt obligat să-ți mai retez avântul. Noi ne chinuim pe aici cu motociclete belice sau postbelice, pentru astea de stradă vezi că ai colț dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livdaniord Postat Aprilie 17, 2011 Autor Share Postat Aprilie 17, 2011 Dacă o să persiÂşti în propagarea unei idei greÂşite, mă simt obligat să-ți mai retez avântul. Noi ne chinuim pe aici cu motociclete belice sau postbelice, pentru astea de stradă vezi că ai colț dedicat. Incearca sa nu te mai "avanti" asa... Si inainte de a da cu barda in dreapta si in stanga, incearca sa GANDESTI: poate ca topicul acesta este singurul loc in care mai gasesti, la vreun pasionat in garaj, o astfel de motocicleta, de varsta aceea; in topicurile de "motociclete de strada", asa cum le numesti tu, nu exista nici una! Deci, ce parere ai de ideea mea????? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Am eu doua GS 650G katana de vanzare, din 1982, vezi la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Incearca sa nu te mai "avanti" asa... Si inainte de a da cu barda in dreapta si in stanga, incearca sa GANDESTI: poate ca topicul acesta este singurul loc in care mai gasesti, la vreun pasionat in garaj, o astfel de motocicleta, de varsta aceea; in topicurile de "motociclete de strada", asa cum le numesti tu, nu exista nici una! Deci, ce parere ai de ideea mea????? Respect! Monser, esti incurabil. Cat despre ideea ta, ti-as propune sa incerci pe Bikeshop, aici nu ai nici o sansa cu cautatul motocicletei tale tinerele, nici pe departe batranica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 cunosc un batrinel caruia i-am vindut eu un gs 450 din 83 in stare buna si kilometri putzini avea vreo 27.000 pe atunci , poate o vinde , am pus o poza cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate