cipenyrider Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 in primul rand MULTUMESC adminului pentru punerea in practica a propunerii mele cu DIASPORA. ideea asta mi-a venit anul trecut cand am plecat cu motorul in grecia, tocmai pana in cea mai sudica zona a greciei si am cautat motociclisti romani in zona si tare greu am dat de careva pe acolo. acum sper sa ne putem gasi mai usor si cei care mergem in afara. salut toti motociclistii romani de pe meleaguri straine. de paste merg in italia, mai exact la bologna, numai pt patru zile, asa putin din cauza serviciului. as vrea sa cunosc cel putin un motociclist roman din zona care sa ma poata ajuta cel putin cu niste informatii. as vrea sa vizitez tot ce se poate la ducati si chiar as vrea sa inchiriez pentru o zi un motor ducati. daca ma poate ajuta cineva il rog sa posteze aici. grazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Salut, o sa aparem si noi astia de pe italia p-aici...vad ca e treaba noua cu Diaspora suntem cativa pe partea nordica, daca ne prinzi pe weekend atunci e ok, in rest e destul de dificil cu jobul. Alte info nu prea am, dar cu siguranta sunt cativa care stiu ceva de Ducati. personal le-am calarit numai pe la show room`uri..dar sunt reprezentante destule pt ceea ce cauti tu. Ne auzim, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 chiar nici un bolognez nu "forumeste"??? stie cineva vreo firma din bologna ce are la inchiriere ducati 749 sau 999? si in ce conditii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 chiar nici un bolognez nu "forumeste"???stie cineva vreo firma din bologna ce are la inchiriere ducati 749 sau 999? si in ce conditii? salut, vad ca au reprezentanta: vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Din pacate si eu stau departe de Bologna, dar sunt sigur ca gasesti o firma de inchiriat motociclete. Acum depinde si de conditii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 am ajuns astazi la ducati, dar asa cum ma asteptam era inchis. maine revin pt a vizita muzeul si fabrica si pt marti inchiriez un ducati, poate un 999, pt un ''giro'' de cateva ore in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 am ajuns astazi la ducati, dar asa cum ma asteptam era inchis.maine revin pt a vizita muzeul si fabrica si pt marti inchiriez un ducati, poate un 999, pt un ''giro'' de cateva ore in zona. salutare sa imi dai si mie de veste cat te-a costat inchiriatul si in ce conditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 13, 2013 Autor Share Postat Februarie 13, 2013 mai sunt motociclisti romani in bologna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lacrimosa Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 mai sunt motociclisti romani in bologna? Salut.Eu locuiesc chiar in Bologna.Daca te pot ajuta,cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danymal Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Eu abia de anul acesta încep. Sunt la vreo 60 km de Bologna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Decembrie 30, 2017 Share Postat Decembrie 30, 2017 Salutare . Din motive medicale o sa fiu in zona Bologna o buna perioada de timp începând cu luna Ianuarie . Ca sa nu fac drumuri multe cu mașina dinspre București și sa nu dau o grămada de bani pe închirieri ma gandeam sa cumpăr o mașina fff ieftină și pe care sa o folosesc câteva luni pe acolo, iar apoi ori o abandonez ori o aduc in țara pt dezmembrat . Îmi puteți spune cum se procedează cu asigurările ? Exista posibilitatea sa cumpăr o mașina și sa rămână pe numele Italianului (romanului ) ? Îmi puteți recomanda o persoane de unde pot cumpara ceva ? Ma gandeam la un panda , punto, ka , Corsa , Lancia ... orice ieftin și funcțional câteva luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate