Sari la conținut

danymal

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    danymalro_80

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    COTIGNOLA
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Kawasaki ninja zx-6r
  • Numar Moto
    numĂŁr moto

danymal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare cu mult soare și asfalt uscat. Sunt Daniel din Fălticeni și am un zx6r din 2005. Acum locuiesc în Italia(pe lângă Imola)
  2. Salut . Nu e nimeni prin zona Imola - Ravenna ?
  3. La partea cu motorul sh ai dreptate BINOX , dar de unde poți sa ai certitudinea că odată pus sus nu dă probleme. În ziua de azi nu mai exista onestitate și din câte văd sunt persoane capabile să treacă peste orice chiar și peste familie. » Post actualizat in 02 Mar 2016 18:06 TNG nimeni nu s-a născut învățat și eu sunt de părere că dacă ai bunăvoința și ești perseverent poți face multe lucruri de care ceilalți se îndoiesc. Străinătatea m-a învățat dacă mai era nevoie după cei 7 ani de acasă, că atunci când ești corect și muncitor reușești să faci multe
  4. Problema e ca ora de manopera costă 35€ + TVA deci făcând un calcul simplu sunt necesare 3 zile de munca. Dacă ar avea cine să mă îndrume mai că m-as apuca eu de ea , chiar dacă nu am experiență .
  5. Da am auzit și eu că trebuie făcut bucăți motorul . Problema e ca nu mă pricep și sunt în Italia . Aici vor 1k € doar manoperă .
  6. Am un kawasaki ninja 636 din 2005. Când trec din 2^ în 3^ sau din 4^ în 3^ face ca și cum coroana ar avea dinți lipsă . Aveți idee ce ar putea fi ?
  7. Eu cred că voi ieși doar ca nu am voie să fac multe cu foglio rosa
  8. Cred ca ar fi frumos sa reusim sa ne adunam din cand in cand sa povestim intamplari si sa impartasim experiente !
  9. Multumesc pentru incurajari . Cred ca asa am fost tot timpul cu "capul pe umeri" dar acum cu un copil acasa si inca unul pe drum trebuie sa ma gandesc mai mult la ei decat la mine !!! Vreau sa-i pot vedea crescand vreau sa-mi vad nepotii nu sa ajung sa se vorbeasca despre mie la trecut sau sa devin o povara pentru ei. Sper ca odata cu parcurgerea mai multor km sa pot deveni mai util pentru ceilalti si prin sfaturi practice !!!
  10. Va rog sa ma scuzati daca comentariul meu a sunat ca o provocare . Departe de mine acest gand . Am vrut doar sa spun , ca cei mai cu experienta in ale "calaritului" nu ar trebui sa faca din mobra un "dragon ce scoate flacari pe nas" pentru incepatori . Ce poate face o "vitezanana ca a mea" voi vedea atunci cand voi merge in pista. Din pacate pentru altii si din fericire pentru mine pe o strada publica nu am curajul sa vad ce poate . Cu riscul de a ma repeta , atat timp cat conduci responsabil si preventiv mare lucru nu poti pati ; din punctul meu de vedere. Ca sunt destui cei care se cred zmei in stare sa struneasca bolizi de sute de cai putere nu ma indoiesc , dar sa nu uitam ca nu suntem singuri pe sosele !!! Din pacate nu putem stapani dorinta de a epata unul in fata celuilalt . Eu sper doar ca cei mai noi centauri sa stie sa-si stapaneasca dorinta de adrenalina in trafic . Acestea fiind spuse va doresc sa macinati kilometri fara incidente !!! Asfalt uscat si drum bun !
  11. Satutare tuturor ! Desi citesc de ceva vreme acest forum , pe foarte putini I-am vazut scriind ca cel mai important lucru e sa fii cumpatat . Da ! Aveti dreptate ce poate sa stie un incepator despre condusul unei mobre ? Va spun doar atat : daca au fost construite insemna ca pot fi conduse !!! E nevoie ca centaurul sa fie constient de niveleul de experienta pe care il are !!!
  12. Eu in Italia le primesc dupa aproximativ 3 saptamani .
  13. danymal

    Plimbare

    Salutare tuturor. Este cineva in zona Lugo, Ravenna, Imola care are chef de plimbari cu un incepator? ✌
  14. Super post !!! Ca si incepator citind aceste randuri imi dau seama ca am foarte mult de invatat. Stiu ca e gresit sa compari mobra cu masina dar cred ca un novice ramane novice si la ghidon si la volan. Totul e sa constientizezi ca esti incepator !!!
×
×
  • Creează nouă...