Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salutare, As dori si eu o parere despre vaca din imaginile de mai jos ... merita cumparata? Mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 normal, nu mai sta pe ginduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 14, 2011 Autor Share Postat Aprilie 14, 2011 na serios acum, zici ca merita? Are cca. 32 mii la bord, si are ceva bai la motor .... dar cere putin pe ea, nu stiu ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 serios, habar nu am. Tu crezi ca cineva iti poate da vreun sfat obiectiv doar vazind niste poze si fara sa stie nimic altceva despre mobra aia, nici macar pretul? Pina la urma depinde ce e de facut la ea, cit costa reparatia si cit costa ea ca investitie. Mergi la un mecanic sa-ti zica cam cit o sa te duca reparatiile. Bafta aa.... si mai conteaza si ce vrei sa faci cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate