Vizitator TazzY Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 In seara asta m-am jucat putzin cu mobra si uitati ce a iesit.. Si scuzati claritatea.. P.S. : vrea sa imi spuna cineva la ce folosesc chestiile alea care mi-au sarit din evacuare..? taz.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costas91 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 nu are nimic arhiva in ea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 sunt 2 filmuletze de nokia si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 UAU! Parca ti-a iesit motoru cu totu' prin teava aia de esapament!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 nu merg filmuletzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate