Sari la conținut

Andi Sabin

EX+
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

611 citiri profil

Andi Sabin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Am si eu niste intrebari pentru norocosii detinatori de ,,big bitches" 1. Eu cand vad motocicleta in poza (in realitate n-am vazut niciodata una) mi se pare foarte masiva si greoaie. Adica imi da in minte senzatia ca e motocicleta care stie sa mearga inainte si atat. Cum este pe curbe, cat este de agila (la schimbarea directiei)? Se lasa cu febra musculara seara daca bagi ziua slalom sau de pe serpentine ? 2. Mai am o nelamurile: R1 are tot in jurul la 180 de cai. Cuplul banui ca e tot pe acolo. De ce mi-as lua un motor mare, ca zx12 sau haya daca e la fel de fioroasa ca un 1000? Raportul putere/greutate fiind chiar mai mic. Care este atu-ul acestor motociclete? De ce sunt ele mai fioroase si mai rapide?
  2. Stau si citesc topicul si imi imaginez doar ce jungla e in Bucurestiul ala... In fine. Nu-mi pot inchipui tupeul soferilor anumitor autovehicule cu 4 roti. Eu unu, oricat de mare si periculos as fi, n-am tupeu sa ma iau de unu in echipament full. Adica ce fac, ii dau cu sutu-n coa.ie? Dar daca mi-am luat un pumn cu monturi de fibra de carbon / kevlar in freza ma apuc de manele.
  3. Mi-au dat lacrimile. Sa stii ca maaaare adevar graiesti... La asta ma gandeam si eu inainte sa citesc ce ai scris.
  4. A dat acum si la stiri (PROTV, ora 11 pm). Au zis ca soferul camionului risca sa ia omor din culpa. Ceea ce se cheama 3 ani pentru fiecare. Cull. Si te intrebi unde e dreptatea....
  5. Ce conteaza ce diferenta e??? Daca ai bani de 2007, de ce sa-ti iei 2006? Nu?
  6. Asa... vad ca sunt nelamuriri. 1. Prima data pe sezon am iesit. Motorul are 1000 km. M-am chinuit juma' de toamna sa-i fac rodajul. 2. Kit-ul m-a costat 400 euro. 3. E kit pentru curse, e facut sa fie tinut pe rosu, corect? Altfel, nu mai aveam puterea si cuplul maxim la 10 000, respectiv 10 500 rpm. 4. Realizez ca a fost vina mea. Cand am desfacut motorul, nu prea era unsuros cilindrul. Nu cred ca s-a facut ungerea calumea, intrucat n-am pregatit motocicleta pentru iarna, iar sezonul asta am scos-o din garaj, i-am dat drumul la vale sa porneasca si peste 2 ore ii dadeam rosu. In concluzie, vina imi apartine. De acuma, soarta... cel mai mult ma oftic ca m-am chinuit 2 luni sa nu trec de 7 000. Ah, si inca ceva... Nu-mi mai reprosati ca merg tare. Mi-am luat supersport ca sa-i dau in goarna. Sunt disperat atunci cand simt cum ma trage si cum imi vibreaza curul_ la turatii ridicate si iubesc sa fiu cat mai aproape de sosea in curbe. Nu pentru asta sunt motoarele sport? Nu vroiam asta, imi luam chopper si nu mai aveam nici probleme cu atlasul dupa 2 ore de mers, nici genunchii nu ma dureau pe interior si nici incheieturile mainilor, etc. Multam pentru atentie Later edit: Macar vad partea plina a paharului. Din nou 125 cmc, din nou 140 viteza maxima (si aia greu de ajuns)... deci mai putine sanse sa mor
  7. S-a dus 160 cmc-u' ala cu care m-am laudat toata iarna! Nu stiu de ce, dar tre' sa va impartasesc si voua ,,bucuria" mea. Azi am dat prima tura de sezonul asta. Si ca un veritabil ANDI (a se citi BOU) ce sunt, am schimbat la 11 000. si tot la 11 si tot la 11... o mai lasam si pana la 13, sa aud rateuri... dar in principal la 11. Si intr-o curba, cum franasem eu si intrasem cu 7-8000, cand am accelerat sa ies, aud buf si-mi pleaca motoru' de sub poponeata. Noroc am avut cu reflexul sa apas ambreiajul. Am crezut ca mi-a explodat cauciucul pe spate, intrucat n-am mai explodat nici un motor. Am ajuns acasa si l-am desfacut. Cilindrul e varza, dar inca e intreg. Pistonul... ei bine, pistonul e acum in stadiul de bucati de piston. Bine ca mai am vechiul motor de 125. Asa ca tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor de la Malossi! Si pentru treaba grozava pe care au facut-o.
  8. Chiar e putin... De exemplu, alaltaieri (sambata) am mers 150 km si ieri (pt ca s-a pornit ploaia) 100 km. Numai vara are 90 zile. Plus ca sezonul e de 150 zile cel putin. Mie la calcule imi da ca merg putin. ps: daca post-ul tau nu era cu ironie, sorry!
  9. La felul meu de a merge, 6-7 l la suta. (160 cmc)
  10. Nu stiu cat consuma. 3 plin-uri de ulei pe sezon. ( ulei organic. cel mai ieftin ) ) Numai dimineata scoate fum, pe strada nu. (Am simtit ca o sa ma intrebati) ) Cine-a zis ca uleiul ieftin nu-i bun? De 2 ani merge motorul meu cu el... Si nu mai are nimic )
  11. Motzoi, ti-ai luat sportiva ca sa mergi incet? Serios vorbind acum, din perspectiva mea, degeaba iti iei superspeed daca nu o conduci agresiv ( a nu se citi repede/cu viteza ). Doar asta e scopul construirii ei: sa fie un motor care sa-ti ceara sa o tii in ture mari, sa franezi brusc, sa auzi sunetul ala de la discuri si sa o apleci. Sa tragi de acceleratie nu inseamna neaparat viteza... Adica aia 60-70 km/h cu care mergi prin oras ii poti atinge in 10 secunde, schimband la 5000 sau sau ii poti ajunde in 2-3 sec intr-a 3-a la 10 000, cum iti cere motorul, nu? Nah... nu stiu de voi... dar eu de asta am optat pt sportiva... ca altfel imi luam ceva comod, sa nu ma doara toate incheieturile dupa 2 ore de mers. R.ide I.n P.eace ON-TOPIC: MITO-i mai tare, ca e mai ieftina la mana a 2-a!
  12. Ce pot sa-ti spun? Pastreaz-o sanatos! Si fara incidente. Eu n-am avut absolut nici o problema... ci doar mici ,,incidente" cauzate de mine ce au tras dupa ele o reparare a motocicletei. Altceva... Am mai zis-o de 100 de ori pe forumul asta... Mito iese mai usor pe N din treapta a doua decat din prima . La inceput poate chiar ti se va parea greu s-o scoti din prima treapta. Eu nu reuseam. Dupa vreo luna mi-am dat drumul la chiÂşior.
  13. Dar nu poti spune ca ceea ce ai in talon ai si in fata. A mea s-a futut_ si i-am pus kit de 160 cmc, iar in talon e 17kw, viteza maxima 160. Apropo, ce putere se estimeaza a produce un motor 2t de 160? asa, sa fiu si eu impacat. Oare mai mult de 40?
×
×
  • Creează nouă...