shark04 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 repara ?am cazut cu motoru si i-am indoit teava de la evacuare(pana in toba) iar toba estelovita si ea fara gauri in ea, dar se auzea diferit cand am plecat cu ea.ma puteti ajuta?cat ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark04 Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 repara ?am cazut cu motoru si i-am indoit teava de la evacuare(pana in toba) iar toba estelovita si ea fara gauri in ea, dar se auzea diferit cand am plecat cu ea.ma puteti ajuta?cat ar costa? chiar nimeni nu se pricepe la asa ceva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 daca ai formula mai bine postul si daca ai da mai multe detalii cred ca te va ajuta cineva.Eu sincer nu am inteles nimic din ceea ce ai scris acolo. Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 corect fa si tu cateva poze sa ne facem o idee de ce a patit si daca se poate repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate