bebi2006bc Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 cumpar,dar sa fie in stare buna.astept oferte pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Lampa de pozitie, nu stop. Cel mai probabi ebay.de sau la polonez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 Lampa de pozitie, nu stop. Cel mai probabi ebay.de sau la polonez. ai dreptate,greseala mea.mersi de pont,o sa incerc la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Daca nu e graba, e posibil sa vand eu unul dintre ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 Daca nu e graba, e posibil sa vand eu unul dintre ale mele. salut.graba mare nu e,pot astepta,daca te hotarasti sa il vinzi.multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate