Sari la conținut

Plimbare de Duminica, 17.Apr.2011


Postări Recomandate

Intalnirea a fost la BILLA, ora 12:00 (Duminica 17.Apr.2011).

 

Persoane prezente la BILLA: Eu, Atti, Bogdan, Tudor cu Cristina, Stefan cu Georgiana, Ovi.

 

Am facut cumparaturile necesare: carne, seminte, apa si am plecat la drum spre Timisoara. Ne-am oprit sa alimentam la iesire din Arad.In drum spre TM, Ovi s-a intors spre casa. El a venit doar la o scurta plimbare de Duminica sa se dezmorteasca de dimineata. (sau cred ca a iesit cu noi din oras sa fie sigur ca plecam, hmmm si asta ar fi o varianta plauzibila :laugh: )

 

Dupa ce am trecut de toata Timisoara prin centru ei, la ora 14:00 am fost la locul stabilit… adica in SAG Jud. Timis. Acolo ne-am “campat” pentru a face un foc, un gratarel, o vorba-n vant…

 

Cum am ajuns ne-am confruntat cu o problema “serioasa”, nu erau lemne de foc. Am adunat ce am gasit maruntaie prin zona da nu erau de ajuns pentru a face un jar calumea. Atunci s-a luat Bogdan si a plecat in expeditie cu TransALP-ul… in vreo 10 min apare cu o gramada de lemne legate pe locul pasagerului. Eu cred ca i-a placut “meseria” si a plecat din nou dupa o alta tura de lemne. Intr-un final am avut un jar de invidiat si am facut un gratar “de toata frumusetea”, evident si ” tot gustul” :wacko:

 

Intre timp ce faceam noi gratarul suna Calin la telefon (pe Atti) si spune ca vrea si el sa vina cu Liviu (ambii TransALPisti). Ii spune ca ei is la vreo 80 km de noi si ca ajung in maxim 2 ore. Am zis “bine ma poftim!” hai sa-i asteptam ca oricum pe la aceasi ora cu ei ar trebui sa mai ajunga doi prieteni din Arad: Alex (Duda) si Alex (Swatzii/Swartelf).

 

Si timpul trecea foarte greu si incepeam sa ne plictisim… pe la 3 jumate Stefan cu Georgiana au plecat ca aveau ceva treaba prin Arad. Bogdan a stat si el pe ganduri sa plece sau nu cu ei… pana la urma a ramas. Asta am simtit-o pe pielea noastra :) din 3 in 3 in min: “mna merem?” , ” ce facem, mai stam?” , ” da in 15 min plecam, nu? ” , etc .

 

Dupa multe minute de presiuni am hotarat sa plecam vazand ca restu numai ajung dupa aproape 2 ore. Le-am dat mesaj ca plecam… cand, ce sa vezi ? Doua motociclete… dar nu Calin si Liviu ci Duda si Swartii. Binenteles ca nu ne vad de pe sosea si incepem urmarirea dupa ei stiind ca se opresc in zona, langa terenul de MotoCross de la SAG (Jud. Timis). Am dat repede de ei si am plecat spre TM. Din TM am luat-o spre Lipova sa numai mergem acasa pe acelasi drum clasic pe care am venit. Este o zona frumoasa, asfalt bun, drum virajat nericulat. Nu am ajuns chiar pana in Lipova, doar pana in Zabrani de unde am luat-o spre Arad tot pe un drum nericulat dar mult mai prost calitativ (noroc ca au fost doar vreo 15 km).

 

Ajunsi in Arad ne-am oprit sa ne salutam si fiecare catre treaba lui… insa le vine la tineri o idee: sa mergem la un suc sau ceva de genu. Atunci am hotarat ca ar mai merge un pizza, asa la final de zi sa fie totul minunat. Ne-am dus la 5 Colturi care era la 3 min de mers cu moto din locul unde am fost si am comandat una BIG 5 COLTURI (am primit doua, ca asa ii oferta) si am mancat pana la adanci batraneti… sau nuu, asta ii de altundeva…. si am mancat pana ne-am spart! Asa, acuma e corect.

 

De aici toata lumea “catra casi”!

 

 

Poze:

 

SL376921.JPG

 

SL376924.JPG

 

SL376942.JPG

 

SL376943.JPG

 

SL376946.JPG

 

SL376956.JPG

 

SL376959.JPG

 

SL376973.JPG

 

SL376977.JPG

 

SL376980.JPG

 

SL376984.JPG

 

SL376990.JPG

 

SL376996.JPG

 

SL377001.JPG

 

SL377006.JPG

 

SL377011.JPG

 

SL377020.JPG

 

SL377032.JPG

 

SL377038.JPG

 

SL377045.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...