Avent Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Daca ma decid sa-i pun atas, imi puteti da o idee ce ar trebui sa fac? (suntem prea multi, iar sfaturile gen 'vindel si i-ati masina, bla bla bla' ma scot din sarite) Varianta 1 - fac rost de un atas (de exemplu de la stoeanp2001), si pur si simplu il sudez la viroaga. 2- fac rost de o comunista cu atas cu acte in regula, si ii fac transplant de inima. Care ar fi solutia cea mai simpla? Nu solutiile tehnice ma intereseaza deocamdata, ci aspectul legal. Ce am de facut? Unde? Ce formulare? Taxe? ... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Tre sa-i faci omologare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 solutia cea mai simpla este comunista cu atas. va trebui sa faci omologare la viraga daca pui atas la ea. cei de la rar nu vor sari in sus de bucurie cand te vor vedea cu ea asa. pt ca nu sudezi un atas pur si simplu, ai de calculat destule lucruri. e mai putin "grav" sa omologhezi un motor decat atasul de nipru sau de altceva la virago. informatiile cele mai pertinente cred ca tot de la rar le vei lua. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 ale mele sint inmatriculate amandoua fara, si umblu cu!Nu am vut probleme niciodata(pana azi ) am fost oprit de vreo doua ori si politaii erau uimiti ca se mai circula cu atas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate