chesterfield Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salut, azi pe la 5.30, stateam cu un prieten la masa pe terasa unui restaurant pe DN 1A, cam la 10 km de Sacele spre Cheia. La un moment dat, au trecut vreo 6-8 enduristi, dinspre Cheia spre Brasov. Nu ne-am dat seama exact ce motoare erau, ca eram cam departe. Care ati fost intre ei?? M-ar fi interesat, daca sunteti din Brasov sau din zona, poate reusim sa ne cunoastem si sa mai facem pe viitor cate o tura impreuna, ca sunt dese ocazii in care n-am cu cine sa ies pe coclauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Salut, azi pe la 5.30, stateam cu un prieten la masa pe terasa unui restaurant pe DN 1A, cam la 10 km de Sacele spre Cheia. La un moment dat, au trecut vreo 6-8 enduristi, dinspre Cheia spre Brasov. Nu ne-am dat seama exact ce motoare erau, ca eram cam departe. Care ati fost intre ei?? M-ar fi interesat, daca sunteti din Brasov sau din zona, poate reusim sa ne cunoastem si sa mai facem pe viitor cate o tura impreuna, ca sunt dese ocazii in care n-am cu cine sa ies pe coclauri... Ai uitat sa mentionezi cu ce ocazie luai masa cu prietenul respectiv, poate pui si tu niste poze din aventurile din week-end, sa nu zica lumea ca esti chiar in afara fenomenului. Iar de acum incolo putem merge si in gasca de hard enduristi daca ne tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Ai uitat sa mentionezi cu ce ocazie luai masa cu prietenul respectiv, poate pui si tu niste poze din aventurile din week-end, sa nu zica lumea ca esti chiar in afara fenomenului. Iar de acum incolo putem merge si in gasca de hard enduristi daca ne tine... eu am fost pe la ora aia pe acolo..dar nu cu enduro..si cu mine au mai fost vreo 5 motoare , dar nici unul enduro Cat am stat putin la intersectia cu dn1 a venit un baiat cu o enduro cu prietena lui si ne0a intrabat de un grup de enduristi cu care trebuia sa se intalneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Iaca si pozele, facute mai jos de Susai, unde ne-a prins si theBD din urma. N-am prea facut poze Sambata, iar Duminica nici atat... Editat Octombrie 16, 2006 de chesterfield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate