MariusMKV Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Schimb cu scuter (49 cc si actele ok) cat mai ieftin si diferenta de bani. Aprilia Tuareg de 125 , motor Rotax127 de 34 cp cu powervalve. Am luat`o fara acte , o dau fara acte... Astept propuneri PS: mai multe poze nu pot pune deoarece o am la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusMKV Postat Mai 4, 2011 Autor Share Postat Mai 4, 2011 Greu.. dar nu prea sunt interesat de super oferta ta.. Te rog nu imi mai polua topicul. Multumesc frumos Doar pentru altii , inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabymh2007 Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Schimb cu un first bike sau daca ai permis un hoinar daca stii despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate