Sari la conținut

gabymh2007

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabymh2007

  1. Desfa chiuloasa si dute cu ea la un meserias si refa scaunele, iati supape noi si vezi.
  2. Eu la al meu am set de 80, merge super fata de setul lui original, la panta nu mai vorbesc, urc orice panta cu 2 pe ea. Daca iei set de 80 sa iei si chiuloasa modificata, eu am cumparat di Pitesti, 4 mil ma costat tot.
  3. Pacat ca nu esti din olt ca te ajutam. baga id-u asta de messenger gabymh2007 si vorbim.
  4. Fum alb ? uleu mult, putere mica ?segmenti care iai pus nu sunt de calitate si tre schimbati, rodajul sa face 6 ore cu motorul pornit in relanti. Asfalt uscat.
  5. Schimb cu un first bike sau daca ai permis un hoinar daca stii despre ce e vorba.
  6. Am cumparat de la un prieten un scooter firest bike cu mari probleme, motorul lam facut cap coada, set de 80, bucsat apsolut tot, ce nu pot sa rezol este partea electrica, adica, am lumini numai daca apas frana, luminile sunt slabe daca apas frana se aprind mai tare, daca dau semnalizare se aprind si mai tare, cineva sa jucat cu firele electice si a cam schimbat multe fire, rugamintea mea este daca se poate un scootersit sa ma ajute si pe mine cu o schema ceva ca numai se cunosc codurile de culori la fire si nici nu am o schema, in bord toate firele sunt aceeasi culoare, singurele fire pe culori sunt la contact, deci daca se poate o schema ceva sa refac toata instalatia mar ajuta foarte mult. Multumesc anticipat si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...