Bungee Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Sambata, profitand de ultima "permisie" pe anul asta, am bifat pe lista calatoriilor obligatorii si Valea Cernei. Am plecat din Buc la 6 am pe ruta Alexandria - Caracal - Craiova - Turnu Severin - Herculane - Baia de Arama - Tg. Jiu - Rm. Valcea - Pitesti - Bucuresti. Sumar: Buc-Severin drum bun dar destul de monoton pana inainte de Severin (speed zone) Severin - Herculane - Tg Jiu: peisaje superbe, sute de curbe dar soseaua este plina de pietris si nu poti sa ii dai tare; o portiune de vreo 500 m de off road. Tg Jiu - Pitesti: asa cum deja stiu toti, raiul pe pamant Editat Octombrie 16, 2006 de Bungee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Superbe imagini. Din pacate eu drumul asta l-am bifat doar cu masina dar imi doresc sa-l fac cu motorul mai ales ca am descoperit ca am niste rude pe langa Baia de Arama. Daca mai permite vremea mi-ai dat o idee geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 frumos traseu....felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate