Lil'Lexu Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Salutare tuturor, as dorii si eu sa intru in "gasca" supermoto, vorba vine. Am primit o oferta pe unu din scuterele mele SR Factory, un Hondra CRE, frumusel, doar ca e cross. Am vreo sansa sa-l transform in Supermoto? Ce modificari imi trebuie? Ce buget ar trebuii sa am pe langa? Cum as putea sa fac acte pe un cross?(intrebare capcana)... sau Cum as putea sa pun o tablitza cu o serie ceva ca si cum ar fii fost asa scos din fabrica sau ceva? si sunt 100% ca voi mai avea intrebari, daca vad ca cineva e dispus sa imi raspunda:D Multumesc frumos si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) Păi e vorba de Honda CRE 125 sau de CR 125? Daca e CRE e enduro, nu cros, si ar trebui sa aiba far si sa fie omologata pentru inscrierea in circulatie. Daca ai actele in regula, poti s-o inmatriculezi. Daca e CR (fara far), nu cred ca se poate inmatricula decat daca ii pui tu tot ce trebuie si faci un fel de omologare individuala la RAR, care cred ca si costa ceva bani. Editat Mai 6, 2011 de kriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate