dany_oldmoto Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 motor,cutie,carburatoare,dinam noi k750 -900 euro motor,cutie,alternator noi mt11 -650 euro carburatoare k65 sau k63 noi -280 lei perechea gume sea mt,ural- 65 lei bucata furca fata modelul cu bascula de mt11 noua completa: aripa,capac saboti- 280 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 motor,cutie,carburatoare,dinam noi k750 -900 euromotor,cutie,alternator noi mt11 -650 euro carburatoare k65 sau k63 noi -280 lei perechea gume sea mt,ural- 65 lei bucata furca fata modelul cu bascula de mt11 noua completa: aripa,capac saboti- 280 euro salut.poza cu motoru de k750,cel nou.si furca tip bascula?astept un pm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 1, 2011 Autor Share Postat Mai 1, 2011 motor,cutie,carburatoare,dinam noi k750 -900 euromotor,cutie,alternator noi mt11 -650 euro carburatoare k65 sau k63 noi -280 lei perechea gume sea mt,ural- 65 lei bucata furca fata modelul cu bascula de mt11 noua completa: aripa,capac saboti- 280 euro se mai adauga 4 roti mt,cercurile noi italia,spite noi,centrate impecabil,butuci in stare super.100 euro bucata Mesaj completat salut.poza cu motoru de k750,cel nou.si furca tip bascula?astept un pm? nam avut aparatul cu mine..motorul e complet numai pus pe cadru,e in cutie de lemn cum erau pe vremuri ambalate ele am luat 2 ca atitea aveam omul unul il tin pt mine sa fie la junior..cu toate ca mai am unul nou la vaselina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 se mai adauga 4 roti mt,cercurile noi italia,spite noi,centrate impecabil,butuci in stare super.100 euro bucataMesaj completat nam avut aparatul cu mine..motorul e complet numai pus pe cadru,e in cutie de lemn cum erau pe vremuri ambalate ele am luat 2 ca atitea aveam omul unul il tin pt mine sa fie la junior..cu toate ca mai am unul nou la vaselina iti achit un motor de k nou in 3 rate?binenteles ridic motorul la achitarea ultimei rate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate