Dani4ka Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 so... who's up? poate weekendul acesta prin bucuresti, facem si un forestier ceva daca tine vremea cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumVinAsaPlec Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 so... who's up? poate weekendul acesta prin bucuresti, facem si un forestier ceva daca tine vremea cu noi! Daca vrei iti dau pm cu adresa si vii la mine la bloc sa ne plimbam in jurul centralei termice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Si o saritura in cap de pe centrala apoi,sa vezi senzatii tari frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani4ka Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 Daca vrei iti dau pm cu adresa si vii la mine la bloc sa ne plimbam in jurul centralei termice. Daca vrei sa-mi dai p m. nici o problema am eu grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate