Next Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 buna.am un zzr600 si nu stiu care este presiunea corecta.poate ma ajuta si pe mine cineva cu o idee.va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 in manual scrie fata 2.5 si spate 2.8( am gasit in manual de service si 2.9 ). Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 in manual scrie fata 2.5 si spate 2.8( am gasit in manual de service si 2.9 ). Succes! da asa am gasit si eu in manual doar ca mi se parea prea mare,tinand cont ca la masina e 2.0..2.2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 da asa am gasit si eu in manual doar ca mi se parea prea mare,tinand cont ca la masina e 2.0..2.2.. Lasa tu ce scrie la masina. pe www.louis.de la tehnical data ai presiunile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 poti sa cauti, desi cred ca te-ai uitat, pe bascula. in general undeva pe motoreta e trecuta presiunea in roti in functie de greutatea care e pe motor (pasager sau nu ). la mine este pe bascula in partea stanga, am vazut si la un bmw in aceeasi pozitie trecut. spor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 da asa am gasit si eu in manual doar ca mi se parea prea mare,tinand cont ca la masina e 2.0..2.2.. In functie de incarcare si tip de cauciuc, bagi pana la 3 si la masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate