Sari la conținut

Ce Parere Aveti Despre Sr 50 2006?e Mai Bun Dna-ul De 50?ce Parere Ave


46Rossi
 Share

Postări Recomandate

Vizitator TazzY

Daca va mai aduceti aminte, am avut un SR din 98' care il-am dat lu tata cand mi-am luat mobra dar chiar si asa am avut grija sa il fac praf.. :angry:

Tata si-a luat acum SR 50 2006 nou. Deci treaba sta cam asa... Cei de la Aprilia au facut intai modelul pe injectie care nu a avut succes... Se strica mereu injectorul... Acum au inceput sa faca carbratie si totul e ok... Diferentza dintre SR pana in 2000 si cele noi este ciclistica si motorul (euro2).

Asta nou se duce pana in 80 (maximul in bord) dar ce imi place cel mai mult este ca te lasi cu el in curbe pana atingi cu genunchiul si nu glumesc... Cel vechi este foarte greu si in curbe iti fuge roata daca il lasi prea mult si sa nu mai vorbim de efortul fizic... Despre DNA am mai vorbit dar repet... Este cel mai mare gunoi din istoria mopedelor...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator TazzY

Mai invatza.. :angry: Cand ai sa faci un drum lung cu un Mito sa cu un RS ai sa te duci acasa si ai sa dai foc la fier... In afara de asta pt ca esti la inceput te intereseaza mai mult felul cum arata. Cei care suntem de ceva timp aici cautam alte chestii.... Performanta, fiabilitate etc... :ok:

Editat de TazzY
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...