Sari la conținut

lkid

EX+
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lkid

  1. lkid

    Ce Sa Aleg ?

    Salut te ai gandit la o Yamaha BW sau BWs Next Generation ? Lungime 1746 Latime 675 Inaltime 1120 Inaltime sa 803 Ampatament 1206 Garda la sol 153 Greutate 77 Daca ai 1.60 ajungi sigur cu picioarele jos la BW;
  2. asa este, pozitia de mers este nasoala ; eu am dna si acuma regret ca nu mi am luat un scuter "normal"
  3. si eu am vazut "cbr ul" firstbike; prima oara am spus " ma astia a u adus honda cbr " intru in magazin, nu era honda era first bike; arata......bine(pt firstbike); "Mihai cu la munte si la mare"
  4. salut; peugeot,aprilia,malaguti,..... sunt in 2T si sunt noi de la reprezentanta A luat cineva piese de tuning de pe site uri (scooter-center; scooter attack...)?
  5. am vazut toba! da nu stiu ce sa i fac...am mai facut o varianta mai personalizata
  6. asa as vrea sa arate cbr ul meu cum arata,va place? am modificat o azi dimineata in photoshop
  7. lkid

    Discutii Intre Noi

    OVK:Sticker un sticker nu strica sa pui, da nici sa l faci pom de craciun; daca vrei sa ti faci tu un model eu iti spun sa te duci la o firma care inscriptioneaza autocolant pe masini,tiruri.... exemplu
  8. CobraArt tu ti ai luat accesoriile de la honda? ACCESORII PS: felicitari pentru cele 2000 de post uri...si la mai multe
  9. La examenul pt A1 sau A, chestionarul este la fel ca si la B?
  10. am vrut sa vad ce te a atras la cbr; si daca iti pare rau de alegerea facuta;anul asta sper sa am si eu un cbr 125 ; si sa l fac mai tare ca al tau
  11. CobraArt, vreau sa te intreb ceva: De ce ai ales Honda CBR 125?
  12. vezi AICI sunt la 15E si la 20E
  13. Va salut pe toti !!Este pentru prima data cand postez la "Tineri si nelinistiti ... la clasa 125cc" vreau sa va intreb daca stiti ceva de Yamaha TZR 50. Mai am putin si dau de A1 si vreau sa mi iau o motocicleta noua;pana acuma am mers pe un DNA 50;inca ceva: Vreau sa stiu care este din GL, si sa mi spuneti ce scoala ati facut pentru a1 sau ce scoala imi sugerati !
  14. lkid

    Discutii Intre Noi

    ma, eu cred ca este HONDA. nu stiu sigur. ce ma? nu cred!! nu are cum ma, adik in fiecare oras este alta lege?
  15. din ce an este f 15 si cati km are? daca e mai vechi de 2003-2004 si peste 5000km eu spun sa nu l iei....si parca e mai frumos zip ul ca f15 asa cred eu......chiar am vrut sa mi iau un zip nou si acuma vreau da trebuie sa mi dau dna ul!!!
  16. LUMMEEEEEEEE!! Ma scuzati! aaa si ideea de mai sus, este o idee buna ....dar daca o sa aplice ideea asta nu vreau sa scoata posterul ; acuma sa revin la problema mea : Cand apare catalogul?
  17. hai ma ne mai dai vre un semn de viata!!!!!!!!!! Eu unu vb serios chiar am nevoie de piesele de mai sus si vreau sa stiu pretu' !!
  18. lkid

    Kymco? Merita?

    ma, mai bine iti iei un scuter de la peugeot (din gama LUDIX ;FAN LUDIX) nu spun ca nu sunt bune si scuterele de la kymco, eu nu prea am incredere in firmele care fac si scutere si atv uri si toate prostiile
  19. ba da cum ai ajuns la concluzia ca aerox e motor?
  20. salut! am mare nevoie de piese pentru un DNA 50; cat costa carena fata cu tot cu far,un contact nou,aaa si daca ai vre un material pentru sa, ca mi a fost taiata sa ua, semnalizatoarele de pe fata ; si ce accesorii mai ai?cam atat, cat costa?
  21. lkid

    Discutii Intre Noi

    ma nu va ti saturat de rs ?......unde citesc rs....rs...rs....offf...la voi cea mai tare motocicleta de 125cc este rs ( )...da honda ce are?derbi ce are? cagiva ?
  22. lkid

    Discutii Intre Noi

    dc? fata, eu zic ca arata bine....
×
×
  • Creează nouă...