DDU Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 eu multumesc, placera a fost de partea noastra frumos...avem o tara frumosa! amu intelegi de ce mecanicul trebuie sa bea ca sa-i iasa treaba... la fel am facut si cu motoretu' lu' Jerry...fara muza ursus nu pipaiai tu furtunelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 frumos...avem o tara frumosa! amu intelegi de ce mecanicul trebuie sa bea ca sa-i iasa treaba... la fel am facut si cu motoretu' lu' Jerry...fara muza ursus nu pipaiai tu furtunelu' aia ca aia..dar dupa 6 ani am intele de ce ti se spune ariciul percutor statea frate ariciul ala..in "cap".ce mai , levitatie curata ma rog, dublul limitei legale https://picasaweb.google.com/bubexu/Moldova?authkey=Gv1sRgCP2P5aajxPaFVQ#5625481255880219874 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate