Ioana Suzuki Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Lumeeee, lumeee, Iesim la plimbare din Bucuresti - sau, in cazul meu, de la tara din Domnesti . Plecare din Bucuresti la 10:00, pe dn1 pana la Campina, admirat barajul, ajuns la Targoviste, mancat pe drum la o pensiune faina si retur. Pana acum am fi doi cetateni cu motoarele din dotare. Mai vine cineva cu noi? Ioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony honda 954 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 cand plecati? treceti prin ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 19, 2011 Autor Share Postat Mai 19, 2011 ar trebui sa prin ploiesti, cred ca pe la unspe suntem la lukoil-ul din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Lumeeee, lumeee, Iesim la plimbare din Bucuresti - sau, in cazul meu, de la tara din Domnesti . Plecare din Bucuresti la 10:00, pe dn1 pana la Campina, admirat barajul, ajuns la Targoviste, mancat pe drum la o pensiune faina si retur. Pana acum am fi doi cetateni cu motoarele din dotare. Mai vine cineva cu noi? Ioana O salutari gata de plimbari nu nai stiam nimic de tine. Asfalt uscat si drum bun eu plec la Faget la seth on fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate