Sari la conținut

Oformula

Membru
  • Număr conținut

    202
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    oanceavaleriu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI,SECTOR 5
  • Carnet moto din
    1990
  • Motocicleta
    BMW F650GS DAKAR
  • Numar Moto
    B-27-RZD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HOINAR,FORMULA 200 CC

Oformula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. poti merge si cu ea anulata nu ramai in drum, dar consuma cu vreo 2 litrii % in plus fata de consumul initial.
  2. Are continuitate, portiunea grea este intre stana si unde se termina coborarea. Exclus pasager sau genti laterale.
  3. Da, chiar a fost. Am avut o coborare bestiala spre Lacul Bolota si ca aspect si ca dificultate (noul meu record pe coborare).
  4. Prinzi 100%, era inghetat la sol si destul de frig si venea destul de bine de sus. Nota 10 pentru motorul alb, nici o reparatie de cand il are a ajuns la 75ooo km, nici macar o pana de cauciug nu a facut cu el. Mersii Doctor x, eu nu prea ma pricep sa onorez cererea lui crazydriver.
  5. Trei zile de bantuit prin munti de dimineata de la ora 7 pana seara la ora 20, asfaltul l-am folosit doar sa facem legaturile de la un forestier la altul. Participanti 2 oameni-2 motociclete, al-treilea renuntand cu 2 zile inainte de data planificata plecarii. Vremea a tinut cu noi cu exceptia Transfagaraseanului care am inghetat rau de frig. Pe urcare am avut parte de vant puternic cu zapada: de unde incep acele de par pana la tunel, dupa tunel parca eram in alta zona am coborat foarte usor. 1. Forestier Barbatesti- Cheile Bistritei. 2. Forestier Arnota. 3. Forestier Romanii de Sus-Varful Valeanu-Creasta Valeanu-Creasta lui Roman-Lacul Bolota-Vaideeni. 4. Forestier Polovraci-Cheile Oltetului-Curmatura Oltetului-Pasul Oltet-Valea Latoritei-Lacul Galbenu-Lacul Petrimanu-7 cruci-Ciungetu. 5. Forestierul Voineasa-Lacul Bolindru-Lacul Vidra. 6. Asfalt Vidra-Obarsia Lotrului-Lacul Oasa. 7. Forestier Lacul Oasa-Luncile Prigoanei-Lacul Canciu-Raul Mare-Cabana Mistretul-Cugir. 8.Transfagaraseanul din Jud Sibiu spre Curtea de Arges. Si dupa aceste relatari pun si ceva poze: https://picasaweb.go...gCN2y97LmsJGKLQ
  6. Foarte frumos pe judetene ai facut o alegere buna, singura grija pe DJ sa nu te suspenzi cu ea, nu prea ai semnal si nici circulatie nu prea este pe acolo. Eu anul asta am reusit sa o ingrop in noroi dar spre norocul meu era semnal la telefon.
  7. Marfa, vad in fotografie ca sau comprimat suspensiile pana la capat, sunt curios daca eram eu calare ce se putea intampla. Este cumva pista de pe raul Arges?
  8. Si de la lac se transverseaza padurea Comana si mergeti pe drumuri de pamant pana la Dunare...merita. https://picasaweb.google.com/112417365730967371671/Dunare2011?authkey=Gv1sRgCIm2jZXXw6KI8QE
  9. Bravo...bravo, ati punctat inca o tura deosebit de frumoasa.
  10. Super, ai mare grija sa nu te inbolnavesti prea rau dauneaza buzunarului.
  11. Salut, Cam de mult nu ai mai fost activ pe aici. Frumoasa excursia voastra. Felicitarile mele si eu sunt un fan al cortului in mislocul naturii. Africana cu atas bestiala parca ma vad pe mine calare pe ea peste 15 ani cand o sa fac trecerea de la solo la atas.
  12. Super baieti, sunteti super tari. B 374 multe complimente. Cum s-a descurcat Dakarul pe toata durata excursiei?
  13. Am mai lasat si pentru voi, nu uita lacul TARA. Thasos in septembrie si la anul vestitul RGA.
  14. cum e F650-iul la drum intins? protectie la vant, putere. cam cati km ati facut /zi confortabil? Eu sunt foarte multumit de el, am facut ceva modificari pe la carena si am reusit sa dirijes vantul deasupra castii. Echipament folosesc din piele, ajuta si el la viteze peste 130. Referitor la putere are destula sa te descurci si pe drumuri proaste si pe autostrazi.KM /ZII au fost si 500 si 700, in pasuri cam 400. Pasul Rolle-1984 m Pasul Mortirolo-1852 m Pasul Ospizio Del Lucmagn-1920 M Pasul Del Tonale-1884 m Pasul Spluga-2113 m Pasul Cimabanche-1530 m Pasul Colle S Lucia- Pasul Durmitor-1828 m Pasul Cibiana-1530 m Pasul Costalunga-1753 m Pasul Cereda-1369 m Pasul Mendola-1363 m Pasul D Mauria-1298 m
×
×
  • Creează nouă...