dany_oldmoto Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 furca earles-280 euro kit grup mt16-470 euro scaune ural,mt16 -290 lei kitul gume scaune -65 lei bucata baie ulei marita aluminiu, ural,nipru-140 lei cauciucri mitas,folosite doar un tur -70 de lei bucata carburatoare k68 PEKAR rusia -280 lei alte nebuni pt.comuniste la nr.de tel sau mes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 salut 'dany' ma abonez la un chit de scaune pt ural. vb pe mess ca vreau sa iau mai multe... o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 23, 2011 Autor Share Postat Mai 23, 2011 salut 'dany' ma abonez la un chit de scaune pt ural. vb pe mess ca vreau sa iau mai multe... o zi buna. cele din poza sint ca si vindute,dar aduc altele zilele astea orcum. deobicei dureaza oleca cu ele, ca vin de la kiev scaunele si o parte din piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 pai mare graba nu e...adresa mea cred ca o ai ca am mai cumparat cate ceva pt jupiter de la tine...daca nu imi zici si iti las pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate