dany_oldmoto Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 furca earles-280 euro kit grup mt16-470 euro scaune ural,mt16 -290 lei kitul gume scaune -65 lei bucata baie ulei marita aluminiu, ural,nipru-140 lei cauciucri mitas,folosite doar un tur -70 de lei bucata carburatoare k68 PEKAR rusia -280 lei alte nebuni pt.comuniste la nr.de tel sau mes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 salut 'dany' ma abonez la un chit de scaune pt ural. vb pe mess ca vreau sa iau mai multe... o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 23, 2011 Autor Share Postat Mai 23, 2011 La 23.05.2011 la 4:51, Burg_man a spus: salut 'dany' ma abonez la un chit de scaune pt ural. vb pe mess ca vreau sa iau mai multe... o zi buna. cele din poza sint ca si vindute,dar aduc altele zilele astea orcum. deobicei dureaza oleca cu ele, ca vin de la kiev scaunele si o parte din piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 pai mare graba nu e...adresa mea cred ca o ai ca am mai cumparat cate ceva pt jupiter de la tine...daca nu imi zici si iti las pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate