foxbat Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 am incercat anul trecut..n -a fost sa fie vreau o ieseala de ..odihna, stat la plaja, plimbari scurte cam o saptamana - 10 zile stiu ca se mai postase pe aici - la repezeala n-am gasit thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 cand vrei asta? hai bre mai bine cu mine in..alta parte.La turci e a dreaq de scumpa benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Din cate stiu eu, pe partea nordica a Turciei nu prea sunt zone de plaja. Nu stiu daca partea aia se incadreaza la categoria plaja+plimbari scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 24, 2011 Autor Share Postat Mai 24, 2011 cand vrei asta? hai bre mai bine cu mine in..alta parte.La turci e a dreaq de scumpa benzina. idei ? Din cate stiu eu, pe partea nordica a Turciei nu prea sunt zone de plaja. Nu stiu daca partea aia se incadreaza la categoria plaja+plimbari scurte. sunt, sunt ca ma uitasem eu fiind mai putin turistica ma astept la liiste si relaxare ca peisaje sunt ..garla, faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 idei ? Da. te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 24, 2011 Autor Share Postat Mai 24, 2011 Da. te sun. cum zici tu vezi ca n am hands free deci sms daca nu raspuns ca s ....pe 2 roti curand ti e jena sa mi spui aici ? te paraste acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) nu bre..ca vine si Cla,ca doar e concediul nostru.In iulie vreau 2 saptamani in Croatia-Muntenegru..again.Cu plimbari scurte,si stat al naibii de mult la plaja. PS: si fa ceva cu semnatura ta..ca era sa aplic la cumparare.Stiu,nu te lua de avatarul meu. ) Editat Mai 24, 2011 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 24, 2011 Autor Share Postat Mai 24, 2011 nu bre..ca vine si Cla,ca doar e concediul nostru.In iulie vreau 2 saptamani in Croatia-Muntenegru..again.Cu plimbari scurte,si stat al naibii de mult la plaja. PS: si fa ceva cu semnatura ta..ca era sa aplic la cumparare.Stiu,nu te lua de avatarul meu. ) stii ca nu zici rau ? mi e dor de plivitce ala cu pestii ceva de speriat..sa stau acolo o zi intreaga.. ce e cu semnatura mea. ? daca vrei XX ( Si te inteleg, dupa ce ai trecut prin VFR) ..e al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 ar fii o idee sa o vinzi si sa te si dai cu ea cand vrei. eu ziceam sa stergi semnatura si sa nu vinzi mobra asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 ar fii o idee sa o vinzi si sa te si dai cu ea cand vrei. eu ziceam sa stergi semnatura si sa nu vinzi mobra asta. mai, viata merge inainte.mai fac si schimbari deomdata , asa cum vezi, tine mult la mine de nu vrea alt proprietar calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) vreau o ieseala de ..odihna, stat la plaja, plimbari scurte cam o saptamana - 10 zile De mult ma bate gandul....sa ajung aici. Daca te intereseaza vezi aici> http://www.sileresorthotel.com/indexe.php Editat Mai 30, 2011 de Old Steed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 pai , gata, s a facut, m ai convins din poze unde e, cate parale, cand plecam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate