mkl Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Nu ma plang, ca am maini lungi ca de urangutan, dar ma tenteaza ca tot am dat carenele jos. In principiu vreau sa mut semighidoanele deasupra jugului. Avantaj: castig 3 cm, pozitie un pic mai relaxata la drum. Dezavantaje: cobor fata cu 3 cm si nu mai am unde sa prind surubul ala de siguranta (eventual doar cu o platbanda intre semighidoane). Estetic, hmm, cred ca o sa fie ciudatel, dar asta e un aspect care nu ma intereseaza asa mult. Precizari: loc pentru manevra ar fi (carena - jambe, rezervor lichid frana - parbriz) nu vreau ghidon tip moustche, le displac cu pasiune. Boborul motociclean ce zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 (editat) Daca merge sa ridici putin amortizoarele, deasupra jugului, dar suficient pentru a prinde semighidoanele ... scade garda la sol. O faci mai joasa. Sau o alta solutie, ar fi sa montezi pe jug, suporti de prindere pentru un ghidon. Editat Mai 29, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate