Sari la conținut

mkl

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    miculpalomino

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    sv650s

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gs500e

mkl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Seawolves Buzau nu se mai tine anul asta?
  2. Principiul reparatiei e probabil asemanator cu asta de aici: Si da, indiferent cat de volatil este combustibilul, nu se intapla nimic fara oxigen, de asta zice omul sa umplii rezervorul.
  3. Nope, aia e cheie engleza si oricum nu strange, doar se regleaza. Aia franceza se regleaza din coada de unde ai aderenta serioasa si de asta poti sa strangi cu ea.
  4. Xilen, acetona sau nitrodiluant, lasi la inmuiat peste noapte. Dimineata inlaturi cu peria de pasla (dina aia de lustruit inoxul) montata pe polizor. Nu cred ca am vazut pana acum peria asta la noi, dar nici nu am cautat.
  5. Siliconul din seaua cu silicon... nu este silicon [ ] ci gel poliuretanic.Dar e mai usor sa dai o matrice de gauri in buretele seii, folosind un cutit de scos cotorul la mere.
  6. Inainte de culcare bei apa cat poti, eventual impreuna cu un analgezic. Senzatia de ameteala, dureri de cap, buze uscate, se datoareaza deshidratarii. Ficatul consuma o cantitate mare de apa in procesul de descompunere a alcoolului. Daca ai fi treaz, ti s-ar face sete, dar pentru ca dormi ca o balabustra, apa necesara este extrasa din organism si te trezesti foarte deshidratat.
  7. Xpand rally extreme are tot felul de masini de teren, nu numai wrc.
  8. Si sa se uite si la circuitul de alimentare. Robinetul vacumatic se poate intepeni intr-o pozitie intermediara, rezultand un debit redus, insuficient pentru ambele carburatoare. Cand opresti se alimenteaza gravitational, pentru ca supapa e intredeschisa.
  9. Nope http://photos1.meetupstatic.com/photos/member/c/d/e/7/highres_16192711.jpeg
  10. E pe drq sa-l scarpine, ca nu are senzor de presiune admosferica. Dar MAP-ul e sub air-box.
  11. Ce-ti e si cu denumirile astea. IAP este denumumirea pe care o foloseste Suzuki pentru MAP, sunt acelasi lucru, cu acelasi rol si se conecteaza in acelasi loc. Corect spus este MAP, cel putin dupa SAE. Si in continuare imi sustin parerea, daca este un senzor dupa filtru, sa-l denumim generic "X", el va fi influentat de permeabilitatea filtrului. Dar daca asta este rezultatul, adica o crestere serioasa a consumului, fara spor de putere, in absenta unei remapari /jetari (dupa caz) filtrul sport e frectie. Pana la urma astea-s discutii pe langa subiect, OP tre sa faca ce-ai zis tu in primul raspus.
  12. E presiunea admosferica, dar in cutia filtrului, dupa filtru.
  13. Daca IAP masoara presiunea aerului la admisia in cilindru, un filtru mai permisiv o sa modifice aceasta valoare (o sa creasca presiunea sau o sa micsoreze vidul, cum vrei sa o iei tot aia e) influentand harta. Cu 1/100 mai lult?! daca-i asa, filtrul sport, fara alte modificari, e ce mai mare leapsa si ar trebui sa aiba topic lipicios la sectiunea service.
  14. Incearca asa: cu imbusul in "L" introdus in surub, lovesti coada lunga a imbusului cu o cheie sau tija metalica, in directia de desfacut. Cauta sa imprimi un shoc mare, pentru ca forta nu te ajuta in cazul asta. Repeta de cateva ori.
×
×
  • Creează nouă...