Alexdimi Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Nu stiu daca mai este vrun topic asemanator aici. Eu am cautat si nu am gasit. Deschid acest topic, si vin si eu cu o intrebare. Am cautat informatia pe net, dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Ma intereseaza dimensiunile placutelor de frana (fata si spate) pentru modelul Yamaha Xj600 Diversion din 93. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Nu stiu daca mai este vrun topic asemanator aici. Eu am cautat si nu am gasit. Deschid acest topic, si vin si eu cu o intrebare. Am cautat informatia pe net, dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Ma intereseaza dimensiunile placutelor de frana (fata si spate) pentru modelul Yamaha Xj600 Diversion din 93. Vezi pe topicul XJ-istilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Nu stiu daca mai este vrun topic asemanator aici. Eu am cautat si nu am gasit. Deschid acest topic, si vin si eu cu o intrebare. Am cautat informatia pe net, dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Ma intereseaza dimensiunile placutelor de frana (fata si spate) pentru modelul Yamaha Xj600 Diversion din 93. Salut, fata 102,1x40,9x10 mm cod MCB640 , spate 68x56,5x9 mm cod MCB541 pentru yamaha diversion 600 pt anii 92-97. Personal iti recomand pe fata placute sinterizate iar pe spate organice. Ca si marca Carbone Lorraine , SBS , Ferodo in orice caz NU lua TRW. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Alex iti multumesc f mult. Really helped. Editat Mai 31, 2011 de Alexdimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate