Petru Moldovan Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 E o intrunire organizata de un club de chopperisti, dar se intampla ca in aceeasi perioada (sambata) are loc acolo si prima etapa din campionatul lor national de enduro, asa ca se face si un concurs de asa ceva pentru amatori si cu premii. Eu am anuntat evenimentul initial aici, pentru detalii legate de partea enduristica va rog sa bagati un Google translate la pagina clubului de aici. Din ce am inteles se merge pe acelasi traseu ca si cel din campionat dupa ce se face turul orasului, va fi intai o recunoastere a traseului, apoi un concurs eliminatoriu 1/1 si in final primii trei clasati primesc ceva premii in bani. Programul de enureala incepe pe 11 iunie in nordul scolii de arta: 13:30 - se completeaza un formular de inregistrare (daca participantul e sub 18 ani trebuie completat de parinte); 14:30 - antrenament 15:00 - start pentru prima pereche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate