fedaykinn Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Salutare. Stie cineva de unde pot gasi o scarita dreapta, pentru un V-strom 650, din 2004? Ma refer la una second, nu noua. Chiar nu prea gasesc. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Pai nu prea gasesti decat cu motocicleta cu tot Incearca aftermarket daca nu vrei sa platesti pretul uneia OEM. Apropos pilot sau pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedaykinn Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 Asta caut si eu, ca nu-mi convine sa iau degeaba, una originala. Pentru pilot, dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 "am gasit scaritze de f2 - 70 ron ambele" Paul -ivanp ...si el cauta asa ceva si pana la urma a gasit ceva sa le inlocuiasca vezi pe topicul dedicat Vstrom mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate