lei_92 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Buna.Am o problema cu KTM-ul, se aude o bataie la motor, daca tin apasat ambreiajul si o bag in viteza nu mai bate... ce naiba poate sa aibă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Rulmentul de la ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) Am desfacut acum capacul lateral sa vad ce se aude si de asta am dat... View My Video Editat Iunie 6, 2011 de lei_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) dar oala de ambreaj si rulmentul in ce stadiu sunt? veazi cat silicon pui cand inchizi sa nu calezi motorul.... Editat Iunie 6, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 nu o sa reusesc sa inteleg de ce e apuca cineva care nu are idee de ce ar trebui sa gaseasca sa desfaca un capac motor, etc. Oare la ce se asteapta sa gaseasca un pitic cu un ciocan inchis acolo si care bate sa iasa? Eu cred ca e de la oala/rulment oala. Oricum, vazind filmul cred ca mai bine o duci la un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate