CatalinC Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salutare vreau sa va invit in weekendul ce urmeaza la o plimbare spre constanta , cu destinatia intrunirea moto din mamaia traseul A ( daca vremea va fi buna ) : Bucuresti - Harsova - Topolog - Horia - Cerbu Lopatar - Macin - Tulcea - Constanta . sunt ~ 400 + 100 de la Bucuresti pana la Harsova de km din Bucuresti pe acest traseu , drumul este bun exceptand din cate am inteles vreo 20 de km. La Harsova de vom intalni si cu o gasca din Constanta ( saptamana trecuta au fost vreo 10 ) traseul B ( in caz ca va fi ploaie ) : Bucuresti - Constanta ( autostrada ) Cei interesati sunt asteptati sambata la 10:00 - 10:30 la Mol-ul de la intrarea de pe A2 . nr de contact 0723368917 Din bucuresti ne-am adunat 3 r1 k2 hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Sal m-as baga si eu dar nu merg cu mai mult de 120-130.Daca e ok imi d-ati un semn aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 13, 2011 Autor Share Postat Iunie 13, 2011 da e ok stai linistit , nu mergem rachete gandeste-te ca mergem si cu un hornet , cu un incepator pe ea deci ... esti asteptat cu placere Drum bun , in afara de o bucatica , adica bucata de pod de la giurgeni unde din cauza gropilor m-a luat pisarea , in rest foarte ok , vremea bestiala , am avut si un incident intr-o curma cu o yamaha care s-a dus taras , fara urmari grave , doar carenele raschetate si putin lovit omul la manin , in rest a fost super ok . in ct plin de bikeri , pe drumu de intoarcere la fel , si ne-a plouat putin , dar una peste alta a fost fain ne vedem la urmatoarea iesire , asfalt uscat si drum bun tuturor dupa ce scot pozele si filmarile , le pun aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate