Sari la conținut

NePlace

Membru
  • Număr conținut

    276
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NePlace

  1. Toate pozele sunt facute cu telefonul si editate tot cu telefonul.HDR nu are nicio legatura cu realitatea.Cand vreodata vezi cu ochiul liber asa ceva?)
  2. Trebuia sa astept 2 zile sa incarce youtube o calitate mai buna.Am fost si calic 50 de minute:)
  3. Fara muzica doar drum n-am avut chef de editare de mare efect:d Enjoy!
  4. Salut,daca puteti sa asteptati pana la ora 10:00 ma bag si eu.Mersi » Post actualizat in 29 Aug 2014 16:20 Gata rezolvat,nu trebuie sa ma asteptati,ajung si eu la ora stabilita de voi.
  5. Mai terminati ma cu prostiile,toata ziua aratati voi cat de fraieri sunt unii.fiecare merge cum il taie capul,pe barba lui.Stiristii de la ora 5 de pe motociclism.ro.Vad ca ai 1000 rr,tu mergi cu ea doar pe circuit,nu te bagi printre masini la semafor.Mrgi doar cu 1a in oras ā?
  6. /index.php?/topic/708162-ducati-800-sie/
  7. Ma bag si eu pana la Snagov,la 10 juma' la petrom Miorita.
  8. Da frate,de proba ”asea”.Ca sa vina 848,ce mama dreaq!
  9. Hau bau hau,batranete c@aie crete am dat 749 si mi-am luat Monster,vi-l prezint maine!
  10. Angel, nu cred ca ajung astazi la Academie PS. sAMBATA dimineata, Zarnesti BV, eveniment BMW Motorrad, concerte and stuff. Plimbare? La ce ora maine?Unde?
  11. NePlace

    Accident Otopeni

    Am trecut si eu pe acolo,ogrish.Pilototul avea matele pe afara,un plaman ori ficatul pe asfalt,un ochi la fel pe asfalt.Pasagera purta casca open face.Din ce am inteles a decedat si pietonul la spital.Sa le fie tarana usoara.Nu am vazut accident mai urat in viata mea.Nu conteaza ce mobra ai,vitezana,chopper sunt fel si fel de accidente.Trist,pacat de tineretea lor.
  12. Ma bag si eu.Ai dreptate filosofule,ma bagam si eu la Vadu dar din pacate nu ma ajuta mobra din DN pana la plaja Vadu.
  13. Sambta seara dupa Veliko in centrul vechi,seara clar dupa 11:D
  14. Hau bau hau,sunt ele fetele rele.Mancaceas am ramas fara baterie.Dar pana maine o pornesc.Am si eu o dilema schimbam in leva in vama?Accepta bulgarii euro la pompa?
×
×
  • Creează nouă...