Azamfirei Alexandru Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Stiu ca cele de 50 nu se pot numi cu adevarat cross-uri dar vreau totusi sa imi spuneti parerile voastre despre un rx50 2006.Se merita sa iau unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Eu am avut RX 125 si dupa putin timp l-am dat si mi-am luat japoneza de 125, eu zic sa cauti o japoneza chear ea mai veche daca e intretinuta o sa se merite, de 50 o sa te plictisesti ff repede si nu o sa poti face cine stie ce plimbari enduro nu mai vb de motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) mda, doar ca rx 50 are de obicei si chit de lumini si o poti inmatricula pe primarie asa ca depinde ce vrei sa faci cu ea. Motocross nu vei puea face niciodata cu un 50cmc, pina si pw-ul fiica-mii are 80cmc Editat Iunie 14, 2011 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 si rx 125 avea kit de lumini si acte doar ca e cam aiurea sa te plimbi pe strada cu motocicleta cu crampoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tractoristu' Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Eu iti spun sa nu te incurci cu Rx 50, ia-ti mai bine ceva mai mare ca sa te poti plimba in voie pe ce dealuri vrei. Cu cel de 50 o sa te chinui foarte mult la dealuri si o sa termini stul imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate