laciempire Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Cum e liniste pe aici, va propun urmatoarea intalnire : Sambata 18 Iunie la ora 13.00- Cofetaria Roma-complexul studentesc (Timisoara) Ne strangem(maxim pana la 13.15), dam o tura civilizata prin oras, trecem si pe la Sorin , iar la 14.00 mergem aproape de Biserica din Mehala, la Miri acasa-Crisan 20- O voi cere de nevasta si sper sa ne adunam cat mai multe motoare... trebuie sa fie ceva special, si va rog sa ma sustineti..... dupa care mergem la cheful Road Patrol . Cine se baga? Daca nu va descurcati cu orientarea, sunati-ma la 0769211256. Si ca sa ne recunoasteti am pus o poza. Astept confirmari aici, la telefon sau ma gasiti de vineri si la Road Patrol Festival. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) eu ma bag! Cred ca aici ar fi ok, nu? studentesc Editat Iunie 14, 2011 de _k1000_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 eu ma bag! Cred ca aici ar fi ok, nu? studentesc Da, aia e locatia....Timisoara Str Cluj. Te astept... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 doar noi? unde sunt resturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 16, 2011 Autor Share Postat Iunie 16, 2011 doar noi? unde sunt resturile? Nu doar noi, restul vin sambata. Am uitat sa specific.... cei de la TION vor fi prezenti. Deci aparem si prin media. Care se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 buei...sa faceti poze. bafta la petit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate