Sari la conținut

COObra

Super Membru
  • Număr conținut

    2.308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ciorogarla
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    BMW R1100S
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hornet 600, BMW R1100R

Vizitatori Recenți Profil

1.572 citiri profil

COObra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. apropo de asta, am cumparat de pe minunatul site niste discuri mici de taiat. din alea pentru dremel. cand au ajuns am avut surpriza sa constat ca erau intr-un blister frumos, cu un mare brand canadian pe ele. cred ca am dar ceva in jurul a 2 $. am verificat online si in magazinele de specialitate canadiene (online) se vindeau cu vreo 20 $. erau branduite, cu numele firmei, adresa de canada, tot tacamul.
  2. nu e gang, e chiar scara blocului. initial credeam ca nu mai lucreaza ca eu am facut la el prin 1999 - 2000, dar am trecut acum cateva luni prin zona si era acolo, lucra de toate.
  3. daca e vorba de nenea de la penultima scara de bloc inainte de agip (valea cascadelor x iuliu maniu), sustin si eu afirmatia lui Eusebiu. am facut un far de iveco la el odata si a iesit 3,14zda. lipeste, dezlipeste, face mulaje la cald cu plexi dupa forma.
  4. nici la poze nu te-ai uitat prea atent. mobrele erea onde.
  5. la cate cisterne din astea de "spalat" strazile am vazut azi plecand de la romprest de pe centura...azi cand ploua, ma tem ca nu s-a intamplat nimic.
  6. au fost doua. a mai intrat unul (tot cu mobra) intr-o masina. tot pe asflat udat cu apa minunata de dambovita. nu e un mod minunat de a spala bani? arunci apa din rau pe strada. parca e si un pic ironic...speli bani aruncand apa. sunt curios cat se deconteaza la primarie o cisterna din aia cu zoaie.
  7. considera comanda ferma. te rog sa imi dai pe pm (sau aici) de unde anume din chitila se poate ridica. mentionez ca in jur de 18.30 pot ajunge sa ridic. pretul mi se pare foarte bun. » Post actualizat in 05 Aug 2016 07:08 cumparat. vanzator de nota 10. preturi foarte bune (mi-a dat cotatii si pentru piese de masina).
  8. eu l-am gasit folositor pe vreme rece pentru ca imi da respiratia departe de ochelariid e soare, care ala chiar se abureste.
  9. pai GT-Air am. s-a cam facut cum zice colegul mai sus - poros. altfel nu imi vine cum sa zic. poate am gresit eu ceva, dar am facut ce a zis nenea acolo.
  10. mda, exista un filmulet pe youtube cu specialistul de la shoei uk, care ne invata cum sa spalam pinlockul (dat jos de pe viziera). te cam 3,14s pe el dupa aia.
  11. si eu sunt interesat de subiect. in k48 iti intra doua casti integrale? e pe monokey sau monolock? kappa si givi teoretic sunt acelasi rahat. kappa este firma fiicei proprietarului givi. vorba umbla ca cica kappa sunt facute mai lowcost. de unde si diferenta de pret.
×
×
  • Creează nouă...