strejeav Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Super intalnire...... poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iunie 21, 2011 Autor Share Postat Iunie 21, 2011 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ConstantinC Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Bine ca nu am gresit drumul:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Am observat si eu pasiunea la rusi/ucrainieni pentru motociclete mari (GoldWing, Majesty, Choppere cu 1500cc+), desi pe drumurile de la ei ar fi mult mai potrivite enduro-touringurile si adventure-urile mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Am vazut si ceva vitezane vechi, oricum tot motoare mari (ZZR 1100, CBR 1000 F). Drumurile sunt varza, intr-adevar, insa acelasi fenomen este si in Republica Moldova, poate si mai rau, si acolo umbla baietii cu supersporturi fata nicio greata si nu se mai vaita de starea drumurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate