kata Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 am dat peste o stire pe aici, nu stiu cind s-a intamplat b.lane a omorat un tip ce mergea pe scuter, din cate am inzteles lane conducea un pick-up in melbourne Fl. si incercat sa depaseasca 2 sau 3 masini, trecand peste linia continuua (linie dubla galbena), pe contrasens era un scuterist care o fost omorat pe loc in momentul impactului, lane a fost dus la spital pt contuzii ushoare si au fost ordonate teste de sange din care au rezultat ca lane era peste limita legala cu 0.9, limita legala fiind de 0.8, deocamadata ii liber pe cautziune dar cine stie ce va urma... nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 nasol...citeam si io pe net un articol tot de prin state cum ca avea obiceiul sa mearga beat pe motor..naspa odihneasca-se in pace scuteristul,billy n-are nici o scuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 am dat peste o stire pe aici, nu stiu cind s-a intamplat b.lane a omorat un tip ce mergea pe scuter, din cate am inzteles lane conducea un pick-up in melbourne Fl. si incercat sa depaseasca 2 sau 3 masini, trecand peste linia continuua (linie dubla galbena), pe contrasens era un scuterist care o fost omorat pe loc in momentul impactului, lane a fost dus la spital pt contuzii ushoare si au fost ordonate teste de sange din care au rezultat ca lane era peste limita legala cu 0.9, limita legala fiind de 0.8, deocamadata ii liber pe cautziune dar cine stie ce va urma... nasol daca le are cu spritz-ul ...bafta lui:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate