cristian2009 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Cine este interesat e o tura scurta la Veliko pentru Sambata dimineata ? Vremea pare sa fie in sfarsit ok si cum nu prea am facut prea multe iesiri sezonul asta, ma gandesc sa fac o plimbare. Ca fapt divers va anunt ca n-am ajuns pe acolo pana acum, dar acum e un bun prilej, mai ales ca mai am ceva treaba mai spre seara si ar trebui sa fiu acasa pana la 7-8, iar distanta este un rezonabila 180 km one-way. Cascam gura pe acolo, mancam, ne odihnim si apoi acasa. Viteza de drum (cel putin a mea!) va fi una rezonabila in functie si de trafic si tinand cont ca s-au mai tot intamplat fel de fel de nenorociri zilele astea, asa ca imi doresc ca sa ajung safe acasa ! In Bulgaria nu ar trebui sa fie asa mare trafic deci probabil un maxim de 110-120 km/h ar fi ok atunci cand se poate. In principiu eu propun o plecare pe la 9 dimineata de la MOL de pe Giurgiului. Eu sunt cu un BMW 1100 RT si inca nu stiu daca cu pasagera sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate