Sari la conținut

cristian2009

Membru
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    petrescu.cris

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW R 1100 RT
  • Numar Moto
    de IF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Burgman 400

cristian2009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. salut cristi sunt m-ar interesa casca airoh e prea tarziu sa te sun dar te rog fa-mi un apel sau suna-ma te rog maine pe :0760688505 sa vedem care-i procedura ca sunt din cluj; merci anticipat!

  2. Fara schimburi ! Dupa cum ai citit in topic, o vand ca nu am timp sa ma plimb, ceea ce inseamna ca nu conteaza modelul ! ;)

  3. Salutare ! Din pacate pentru mine ma vad nevoit sa vand RT-ul pentru ca nu am suficient timp de ea sa ma plimb cat mi-as dori... Postul cu detaliile si mai multe poze despre moto gasiti aici /index.php?/topic/679485-bmw-r-1100-rt-stare-foarte-buna Cine are intrebari despre ea si e interesat tel 0723.226.337 Mersi !
  4. Si pe mine m-a sunat un amic care trecea prin zona si mi-a trimis o poza cu moto, dar nu stia mai multe detalii in afara de ce s-a scris mai sus. Banuia ca poate il cunosc pe posesor... Sa speram ca nu e nimic foarte grav. Prea bine si placut oricum ar fi nu e... Multa sanatate !
  5. Salut Luigi ! Drumul este foarte ok ! Pana la urma n-am fost decat eu cu Victor si cand eram relativ aproape de Balchik am hotarat ca mai bine mergem acolo in port ca poate e mai animat si n-am mai ajuns pana acolo la scoici. Sincer asta a si fost unul din motive... panta aia cam aiurea. Plus ca incepuse sa ni sa faca si foame ! A fost ff bine si plimbarea si masa din port Balchik asa ca apoi am plecat acasa. S-a scumpit insa bacul de la Silistea care acum este 13 lei moto si 35 lei auto doar 1 drum !
  6. Victore eu am o singura problema ! Nu se poate intalnirea la 9.15 ?!? Nu e mare lucru diferenta de o ora, dar dimineata conteaza tare zic eu ! Nu promit ca ajung asa dimineata, dar la un 9 as veni... Mai stau treaz pe net 10 min daca vrei sa-mi raspunzi ceva despre asta, daca nu intru maine dimineata la 8.
  7. Salut Victor ! In sfarsit cineva cu o propunere pentru duminica ! Chiar ma gandeam ca as iesi pe undeva. Eu n-am mai fost pe ruta asta, deci as merge ! E vorba de duminica nu ? Nu de maine sambata...
  8. Nu era un salon "oficial" ci doar o expozitie a catorva dealeri, deci era normal sa nu fie prea multe marci si firme, decat cele care s-au inteles si paltit sa expuna ! Nici o legatura cu salonul auto international !
  9. Luigi, ca de fiecare data, stii doar ca "dreptatea" este undeva la mijloc. Baiatul e nemultumit pe buna dreptate, dar e la fel de adevarat ca nu merita atata energie consumata ! Numai bine si sper sa ne vedem pe drum cat de curand. Sper in maxim 4-5 zile sa ies si eu. Momentan mobra e in "pregatiri".
  10. Salut ! Prevederea este in vigoare de foarte mult timp... de cativa ani daca nu ma insel. Poate chiar de cand s-a deschis BMW Baneasa. Evident ca nu e vina portarului, el doar respecta indicatiile date. Sunt perfect de acord ca sun "fraieri" aia care tac si pleaca. E clar ca trebuie sa mai si tipam cand e cazul !
  11. Sanatate multa si recuperare cat mai buna si rapida ! Am facut si eu transfer acum.
  12. Nu stiu pe unde ai intrat tu in Turcia, dar acum cateva saptamani nici nu a trebuit sa ma mut din fata ghiseului de la bariera. Am dat pasaportul si talonul si asta a fost tot ! E adevarat ca am trecut pe la vreo 3 ghisee, dar cu siguranta nu trebuie sa te dai jos de pe motor ! Intr-adevar iti trebuie imputernicire LEGALIZATA din partea proprietarului daca nu tu esti cel din talon !
×
×
  • Creează nouă...