CobraArt Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Ieri mi-am pus un filtru conic sport (universal)Pana in 5.000 RPM merge bine dar dupa 5 mii merge intrerupt motorul si abia urca in ture Mi-a zis cineva ca nu intra aer destul si ca nu este bun filtru,oare?Vroiam sa stiu daca este buna miscarea asta inainte sa desfac carburator si sa umblu la reglajele de aer/benzina Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 eu presupun ca acum cu noul filtru intra mai mult aer decat cu cel vechi , deci un amestec care nu e echilibrat , de aceea trebuie reglat carburatorul dupa noua configuratie , incearca sa maresti debitul de benzina , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 2 posibilitati: 1. filtrul nou este, culmea, mai restrictiv si merge peste 5000 de ture prea bogat motorul 2. ai amestecul prea sarac dar daca l-ai avea sarac ar da si rateuri mai ales pe decelerare si ar urca mult mai tare in ture pana unde se limiteaza.... cea mai probabila treaba este 1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 Avand in vedre ca nu este un filtru special pt a mea crezi ca este bine sa il pun?Rateuri imi dadea inainte sa am filtru de aer sport pt. ca am dat nivelul de benzina mai mare special pt. rateuri Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa zici tu mai sus tu spui ca filtru nu este bun si ca nu intra aer destul in carb.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Vezi ca ai exagerat cu ungerea filtrului cu ulei special... shi nu are aer destul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 da, spun ca nu ai destul aer! daca e cum a zis bronto si e cu ulei du-te la o vulcanizare si sufla-l dinauntru spre afara bine, spala-l cu solutie speciala pt. curatat filtre si pune-l la loc! vezi ce se intampla! daca tot nu merge atunci este prea mic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 Multumesc O sa consider si versiunea K&N pt. modelul meu,dar momentan nu am in posesie chestia aia importanta...cu care sa cumpara un lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate