fhchth Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 salut eu o sa fiu acolo cu un prieten .... mai are careva de gind sa mearga ....??? cica vin cam totzi zero...jesse james .... penz.....etc basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 care custom show?cand?....asteptam poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 da shi tu un link, te rog, sa trimit un prieten care munceshte in olanda sa faca poze daca nu reusheshti tu sa ajungi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 eu merg cu inca un prieten ...nu stiu daca o sa am cu ce sa fac poze ... cred ca e pe 10-12 noiembrie cautatzi shi voi pe net ca nu le am cu linkurile basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate