mihaella Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 nici io nu stiu prea bine drumu`,poate ne gasim si-l cautam impreuna Sa vedem daca nimeresc drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Eu sunt deja in Piatra Nu te abati prea mult de la drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Eu sunt deja in Piatra Nu te abati prea mult de la drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 hartile postate o sa va ajute sa ajungeti cu bine,plus ca vor fi indicatoare cu 1 Km inainte de locatie ,si va fi si un coleg care va va astepta la intersectie.Important e sa fiti pe drumul corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Salutare membrilor din Free Wolf. Sper ca maine o sa ne intalnim cu bine din Toplita o sa fim cam 4 sau 5 motoare.Liviule maine o sa te sun daca ne ratacim cumva oricum mi-ai explicat ieri destul de bine.Si puneti palinca la rece ca ii mare seceta. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Palinca e la rece, vremea va fi buna,totul e pregatit ,va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Haideti prieteni... S-a facut repetitie la beut palinca. Se aude bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 da,da deja au inceput sa soseasca prietenii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Clubul moto FREE WOLF Piatra Neamt, multumeste tuturor participantilor la haiduceasca organizata in acest weekend. Noi am fost onorati si placuti surprinsi de oaspetii veniti, iar voi speram sa fi gasit un loc in care trei zile v-ati distrat si v-ati simtit bine. De asemeni multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in organizarea acestui eveniment, trupelor care au cantat pro bono pentru noi si proprietarului locatiei. Dorim sa ne acordati o nota de intelegere pentru micile carente in organizarea si desfasurarea evenimentului. Multe multumiri tuturor si speram ca voi sa va simtiti mult timp de acum inainte, cum ne-am simtit noi in acest weekend alaturi de voi, adica f. f. f. bine Va foarte multumim si speram sa ve revedem curand. P.S. Vom reveni cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 (editat) Hey !? S`a luat care-va de voi ? Daca se ia careva sa-i spune-ti de Lupusor ! ( Lupusor ) P.s: Va pupa Bucataru` Editat August 21, 2011 de Free_Wolf_KindeR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 abia aztazi,ma dor toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 abia aztazi,ma dor toate! DAC`ule Spune tu lui mosu de ce m.am trezit un pic mai defect acum fata de atunci cand am dormit in apa ? ) Sigur .. nu cumva!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Doar una de proba Mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 super poze,mai vrem ,Umi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 super poze,mai vrem ,Umi!!! Acum sunt verzi. Cand se mai coc le punem... Inca ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Faine poze, mai vrem. De la parada nu aveti ca au fost multe aparate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 cu siguranta vor aparea si poze de la parada si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tirbuson Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Super petrecere. Dar Âşi locația a fost de basm. Era mirific să stai dincolo de apa, să priveÂşti focul Âşi să asculți muzică. Să nu mai vorbim dimineata când a rasarit soarele. Despre organizare numai un cârcotaÂş poate să comenteze. Pacat că nu a ținut mai mult. Sper să se organizeze în fiecare an. Felicitări pentru tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1F5GFxHcIuQ&feature=colike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate