Nahkri Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Vreau sa scot limitatoru de pe un Sachs Sx1 50cmc in 2T,din ce zice importarul ar avea limitare doar pe variator. Intrebare ar fi,daca scot limitatorul de pa variator,o sa mai traga bine la deal?Ca am auzit 2 pareri unii zic ca nu se modifica demaraju si cum trage motoru,altii zic ca demareaza mai greu si nu mai trage asa de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 demareaza la fel... limitatorul modifica viteza maxima prin limitarea cursei variatorului, nu are legatura cu puterea motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nahkri Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 Apropo la cvt-urile astea de pe scooter curelele alea se misca in functie de turatie motorului sau in funct de viteza . Ca eu faceam analogie cu o cutie manuala unde cind urci un deal tii motoru turat intr-o viteza inferioara si mi-era ca daca scot limitarea se apuca cvt sa mute cureau cind eu urc dealu si-mi reduce turatia,ca limitatoru am observat ca tine motoru mai turat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 o sa urci dealurile la fel... daca vrei sa vezi cum functioneaza un CVT cauta pe youtube.com : CVT transmission si iti explica tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nahkri Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 Ok ms de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate