gaby_nick4 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Vreau sa imi cumpar o motocicleta de enduro si nu stiu ce sa aleg dintre o Husqvarna wr 125 an 2005 si KTM exc 125 an 2002 ...astept un sfat de la un cunoscator..va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 husqvarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 cea in stare mai buna, amandoua sunt deja vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 cea in stare mai buna, amandoua sunt deja vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YoungMan Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 ia un KTM exc 400 sau 250 exc-f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 @young man......o faci special? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YoungMan Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 nu ... recomand cu incredere ... sau ... macar incercati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 @young man......o faci special? la ultimele 9 topicuri din "Vreau si eu enduro" au fost recomandate ..ghici ce motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 da, e un fel de pansament al tuturor incepatorilor, desi nimeni nu a intrebat pe nimeni detalii pt a putea da un sfat motiv at... @youngman....e super ca iti plac motoretele pe care le ai sau le-ai avut, insa exista si altceva in afara de exc400 si exc250f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YoungMan Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 pai ... am mers pe multe ... wr 450 crf 250 rmx 450... dar nu se compara cu modelele exc ... parca si sunetul e mai placut ... asta vad eu ... si ca aspect si performanta te atrage mai mult KTM-ul ... fiecare isi alege motorul dupa cum se intelege cu el is nou venit pe forum ... pe contul asta ... am mai avut alte conturi ... dar ... am uitat parola... nu sunt kiar asa incepator in sportul asta... sigur, mai am de invatat multe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate